realdogsdontbark

Direktlänk till inlägg 19 mars 2017

Hindersön

Av realdogsdontbark - Söndag 19 mars 19:27

Tillsammans med resten av Norrbottens befolkning begav vi oss ut på isvägarna. Destinationen var Hindersön. 


Vi parkerade vid öns stora brandstation och promenerade ut till färjeläget.

   

Moja var heltänd. Tydligen luktade det mycket vilt i skogen. 


Vi hittade lä ute på bryggan och det blev en fika. Wili hade lite problem att komma till ro. Han ville sitta i mitt knä men det var redan upptaget. Han gjorde x antal försök ändå och till slut protestla han sitt huvud på Moja.


     

Efter en timma och två geocachar senare begav vi oss mot fastlandet igen. Det var trötta hundar i bagaget.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av realdogsdontbark - Måndag 17 april 18:47


Vi passade på att vara ute när det var finväder. Dock så blåste det svinkallt men i lä var det jätteskönt. Vi åkte till Vitträsk och var där i tre timmar. Skogen hade tinat fram på sina ställen. Trollen låg och solade hela tiden medan Uno ständigt va...

Av realdogsdontbark - Lördag 15 april 09:27


Önskar Påskkärringen Påskkycklingen och påskägget.

Av realdogsdontbark - Söndag 9 april 21:37


Jag vill tipsa om företaget Geopetric som tillverkar veganska hundtillbehör. Dessutom går 10 % av deras försäljning till olika organisationer som räddar och adopterar hundar. Har du tips om en sådan organisation så kan du anmäla det på deras hemsida....

Av realdogsdontbark - Lördag 8 april 17:14Det var ganska skönt väder idag så vi åkte till stugan i två timmar. Hundarna började utevistelsen med att gnaga älgben.                 Sen fick Wili och Uno springa med skotern en sväng. Det är hårt i snön men Wili hade skor på sig och ...

Av realdogsdontbark - Onsdag 5 april 18:53


Idag har det varit fint väder, omväxlande med sol, blåst och lite snö. På eftermiddagen tog jag med mig doggsen ut på tur. Först hamnade vi ovanför hotellet. Sen gick vi ner till liften och hittade lä vid ett hus. Stannade och solade en stund. W...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ realdogsdontbark med Blogkeen
Följ realdogsdontbark med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se