realdogsdontbark

Direktlänk till inlägg 19 mars 2017

Hindersön

Av realdogsdontbark - Söndag 19 mars 19:27

Tillsammans med resten av Norrbottens befolkning begav vi oss ut på isvägarna. Destinationen var Hindersön. 


Vi parkerade vid öns stora brandstation och promenerade ut till färjeläget.

   

Moja var heltänd. Tydligen luktade det mycket vilt i skogen. 


Vi hittade lä ute på bryggan och det blev en fika. Wili hade lite problem att komma till ro. Han ville sitta i mitt knä men det var redan upptaget. Han gjorde x antal försök ändå och till slut protestla han sitt huvud på Moja.


     

Efter en timma och två geocachar senare begav vi oss mot fastlandet igen. Det var trötta hundar i bagaget.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av realdogsdontbark - Söndag 6 aug 21:10


Det var flera år sedan jag var på basenji specialen sist och nu när det var i Varberg så var jag tvungen att vara med. Dessutom var det en jubileums show med två nationella utställningar. Domare på lördagen var Katie Campbell, kennel Taji, från USA o...

Av realdogsdontbark - Tisdag 1 aug 19:37


Igår åkte jag och Uno tåg till Södertälje. Där blev vi hämtade av Suzan som körde oss hem till henne i Nynäshamn. Uno fick alltså umgås med sin halvsyster Zoya och även med Alice. Kl 03.30 var det uppstigning idag. Vi åkte 2.5 tim till Norberg där LC...

Av realdogsdontbark - Måndag 31 juli 13:11


Än en gång är det tågresa på schemat. Jag och Uno åker X2000 till Södertälje. Uno tyckte att det var lite oschysst att han inte fick vara på sätet men gick med på att använda golvet efter lite muta. I vår kupé är det fullt med barn som springer omkri...

Av realdogsdontbark - Måndag 24 juli 21:34På onsdag åker vi neråt och idag hade vi en audition om vem som ska vara min piccolo.     Sen tog vi en sväng i Pagla för att säga hej då till den norrbottniska sommaren.     För varmt tyckte Uno, men inga mygg.   Dagen avslutades med...

Av realdogsdontbark - Lördag 22 juli 21:23


Imorse styrde vi kosan mot Finland. Detta år hade vi lärt av förra årets misstag, nämligen att Finland ligger en timme före. Ingen tidsnöd med andra ord. Jag tog och gick en sväng utanför området när vi kom fram för att Uno skulle få ett lugnt intryc...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ realdogsdontbark med Blogkeen
Följ realdogsdontbark med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se