realdogsdontbark

Direktlänk till inlägg 9 september 2017

Tärnaleden

Av realdogsdontbark - Lördag 9 sept 19:19

Idag testade vi Tärnaleden. Den går längs Umeälven och är en fin grusväg. Vädret bjöd på lite regn till och från och då var det skönt att slippa hala stenar och blöta stigar. Dessutom ville Husse fiska och då underlättar det att vara nära vatten.

Efter några kilometer är det dags att ta hängbron över älven. Bron är väldigt svängig och ostabil när man går över och det är glest mellan brädorna. Det var inga problem för hundarna.
 

Vi slog läger på andra sidan för att pröva fiskelyckan.

Efter ett tag började det regna lite mer.

Vi bestämde oss för att vända tillbaka och istället ta in i en raststuga som vi gick förbi på vägen.

Vi åt lunch och därefter packade jag och hundarna ihop och åkte hem. Då hade vi varit ute i 3 timmar och Uno frös efter att ha badat i det kalla vattnet .

Vi vilade lite innan jag och Uno åkte tillbaka för att hämta fiskaren. På väg hem svängde vi in om en strand för att kolla läget.

Imorgon ska det ösregna så vi kommer bara att packa ihop och åka hem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av realdogsdontbark - Lördag 16 sept 19:25Idag var det dags för årets sista LC, denna gång på hemmaplan. Uno var taggad som vanligt och han visste precis vad vi skulle göra där eftersom det var på samma ställe som förra året. Tyvärr var han själv så det blev mer som en träning.  Banan var ...

Av realdogsdontbark - Tisdag 12 sept 11:27


Nu är jaktsäsongen inledd i Norrbotten. Detta har Uno tagit till sig. Han är ju trots allt jakthund säger han. Vi gick på gångvägen helt lugnt när Uno gjorde ett jakthopp, så som han gör när han hör något. Ingen av oss andra fyra hörde eller såg n...

Av realdogsdontbark - Måndag 11 sept 19:36


Wili har börjat beta av sin bucket list. Idag tog jag med honom till djuraffären för att köpa mat. Plötsligt går han fram till en hög med fodersäckar och kissar på dom.... Det har aldrig hänt under hans snart 9åriga liv. Jag ser ingen annan förklarin...

Av realdogsdontbark - Fredag 8 sept 16:51Igår kom vi till Tärnaby på fm. Checkade in i lägenheten som ligger mitt i backen. Därefter åkte vi mot Hemavan men stannade vid Jofjället. Det var älgjakt i området, men det är det å andra sidan överallt. Vi följde en stig upp på berget som ...

Av realdogsdontbark - Torsdag 7 sept 22:51


I måndags testade jag om Wili orkade följa med till fjälls. Kl 10 var vi på plats vid Bälingeberget tillsammans med dimman. Min plan var att ta turen runt berget med en fikapaus. Planen höll, förutom några extra fotopauser.        När vi gått ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ realdogsdontbark med Blogkeen
Följ realdogsdontbark med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se